1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |