Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Cebula | 50g |
0,12 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 105g |
0,99 zł
(3,79 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Marchew | 150g |
0,46 zł
(2,29 zł) |
|
Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
Natka pietruszki | 20g |
1,75 zł
(2,19 zł) |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
1,25 zł
(4,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 15g |
0,10 zł
(6,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 310g |
5,68 zł
(10,99 zł) |
|
Pesto z bazylią | 15g |
1,67 zł
(9,99 zł) |
|
Sałata masłowa | 20g |
0,71 zł
(4,99 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 150g |
0,28 zł
(3,69 zł) |
|
Śledź marynowany | 100g |
2,43 zł
(8,49 zł) |