Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |