Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Bułka grahamka | 50g |
0,68 zł
(0,89 zł) |
|
| Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
| Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Imbir (proszek) | 1g |
0,13 zł
(1,89 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 95g |
0,73 zł
(1,39 zł) |
|
| Koperek suszony | 5g |
0,81 zł
(3,09 zł) |
|
| Mandarynki | 260g |
2,97 zł
(7,99 zł) |
|
| Masło | 15g |
0,37 zł
(4,99 zł) |
|
| Miód pszczeli | 25g |
0,94 zł
(14,99 zł) |
|
| Pomidory | 240g |
1,28 zł
(3,99 zł) |
|
| Pstrąg strumieniowy, świeży | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Ser twarogowy półtłusty | 100g |
1,60 zł
(3,99 zł) |
|
| Ser żółty królewski light | 30g |
1,02 zł
(4,59 zł) |
|
| Szczypiorek | 3g |
0,30 zł
(2,49 zł) |
|
| Ziemniaki, młode | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |