Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 10g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 176g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 120ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |