Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 17g |
![]() |
|
Schab pieczony | 15g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |