Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Masło | 13g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 125g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |