1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 270ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |