Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |