Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 210g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |