Rodzynki płuczemy na sitku zimną wodą, następnie przelewamy wrzątkiem. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 300g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 100g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Cukier biały | 2g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Rodzynki | 11g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |