1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |