Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Marchew z groszkiem mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 5g |
![]() |