Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Czekolada deserowa | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 95g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 50g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 4g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |