1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 80g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |