Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 30g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Kasza manna | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |