propozycja przepisu przysłana przez: Berkas
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 0.01g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 490ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 460g |
![]() |
|
Por | 160g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 0.3g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2.5g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 0.3g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |