Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 70g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |