1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |