Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |