1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |