1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 320g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |