Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 290g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |