Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |