Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 750g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |