Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
1. Wymieszaj składniki
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |