Zmiksuj wszystko w blenderze
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać mąkę i dobrze wymieszać, dodać jajko i trochę soli. Ciasto ma być luźne. Wymieszać dokladnie i odstawić na 15-20 minut. W opiekaczu do tostów wykładamy żółty ser na spód, na serze układamy warzywa, a całość zalewamy ciastem. Pieczemy przez 10-15minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 210g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 300g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 75ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |