Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Schab pieczony | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |