Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 205g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 70g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 220g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |