Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 320g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Woda | 850ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |