Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 100g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 240g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 230g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |