Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Jajka gotujemy na twardo. Gdy będą gotowe obieramy ze skorupki i kroimy na połowy. Z każdej wydrążamy żółtka, które wkładamy do miski aby czekały na resztę przyjaciół. Kroimy pieczarki na mniejsze kawałki i cebulę w kostkę. Następnie podsmażamy je na maśle. Żółtka gnieciemy widelcem i dodajemy wystudzone pieczarki wraz z cebulą. Aby wszystko scalić w całość dodajemy majonez i mieszamy. Po uzyskaniu jednolitej konsystencji wracamy do naszych białek jaj. W wcześniej wydrążone dziury nakładamy naszą masę, którą przyrządziliśmy przed chwilą. Aby uzyskać pełnię smaku należy dać się oswoić produktom w lodówce przez kilka minut. Smacznego! :)
Przepis przesłany przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brzoskwinia | 85g |
0,59 zł
(3,49 zł) |
|
Cebula | 240g |
0,57 zł
(1,89 zł) |
|
Czosnek | 5g |
0,22 zł
(2,19 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
5,21 zł
(8,69 zł) |
|
Gruszka | 260g |
1,82 zł
(6,99 zł) |
|
Jaja kurze całe | 325g |
2,27 zł
(6,99 zł) |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
0,75 zł
(2,49 zł) |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
1,31 zł
(1,39 zł) |
|
Krążki ryżowe | 40g |
0,98 zł
(2,69 zł) |
|
Majonez lekki (light) | 80g |
1,62 zł
(8,49 zł) |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
1,12 zł
(4,49 zł) |
|
Masło | 15g |
0,37 zł
(4,99 zł) |
|
Miód pszczeli | 70g |
2,62 zł
(14,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 15g |
0,10 zł
(6,99 zł) |
|
Pieczarka świeża | 100g |
1,00 zł
(4,99 zł) |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
0,01 zł
(1,79 zł) |
|
Płatki jaglane | 10g |
0,14 zł
(2,79 zł) |
|
Płatki owsiane | 40g |
0,26 zł
(3,29 zł) |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
1,92 zł
(3,99 zł) |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
1,27 zł
(4,29 zł) |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
2,69 zł
(2,69 zł) |
|
Szpinak | 250g |
4,99 zł
(7,98 zł) |
|
Sól himalajska | 2g |
0,02 zł
(3,49 zł) |