Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
1. Wymieszaj składniki
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
0,33 zł
(5,49 zł) |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
0,46 zł
(4,29 zł) |
|
Jabłko | 510g |
2,22 zł
(3,49 zł) |
|
Jaja kurze całe | 100g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
2,97 zł
(3,38 zł) |
|
Malina | 60g |
1,20 zł
(9,99 zł) |
|
Marchew | 15g |
0,05 zł
(2,29 zł) |
|
Mleko migdałowe | 540g |
5,66 zł
(10,49 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 290g |
1,45 zł
(4,99 zł) |
|
Olej kokosowy | 10g |
0,50 zł
(11,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 40g |
0,28 zł
(6,99 zł) |
|
Pomarańcze | 240g |
1,50 zł
(7,49 zł) |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
0,38 zł
(0,75 zł) |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
2,24 zł
(7,99 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |