Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 680g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |