Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 245g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 62g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |