Całość mieszamy w misce.
Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 7g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 155g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 16g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sezam | 30g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 25g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Woda | 18ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |