Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cytryna | 36g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Jabłko | 330g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 300g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |