Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 800g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |