Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 95g |
![]() |