Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 165g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 50g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Parówki 100% z mięsa | 105g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |