Zmiksuj wszystko w blenderze
Szynkę pokroić w plasterki, pomidorki na połówki, suszone pomidory w paski i czosnek w plasterki. Na oliwie podsmażyć szynkę, dodać suszone pomidory, pomidorki i czosnek, smażyć przez ok. 3 minuty mieszając co jakiś czas. Zmniejszyć ogień, dodać jogurt, doprawić solą i pieprzem i gotować mieszając, aż sos zgęstnieje. Podawać z makaronem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 80g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 54g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 100g |
![]() |