1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 300g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |