Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 13g |
![]() |
|
Banan | 300g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |