Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 80g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 240g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 620g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |