Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 250g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 30g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Schab pieczony | 90g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 124g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |