Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 9g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 255g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |