Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 205g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 130g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |