Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Chleb żytni | 315g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 140g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 36g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 360g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 210g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata | 35g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |