1. Makaron przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojonego w kostkę kurczaka i przekładamy na talerz. 3. Na tym samym tłuszczu smażymy mieszankę chińską, oraz groszek, aż będą chrupiące. 4. Dodajemy mięso i makaron, wbijamy jajko i mieszamy. 5. Pod koniec dodajemy kiełki, cukier, sosy i posypujemy posiekanymi orzeszkami i szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cukier biały | 2.5g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Groszek zielony | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 115g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kiełki słonecznika | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Mieszanka chińska mrożona | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Orzechy arachidowe (ziemne) | 15g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 1g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Sos chilli słodki | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |