Wsypać wszystkie składniki do pojemnika, wbić jajka, zmiksować blenderem, smażyć na oleju do ścięcia ok 10 min, przerzucić na drugą stronę na 2min.
Do miski dodać oliwę, ocet oraz płatki chilli. Następnie włożyć piersi z kurczaka i wetrzeć marynatę. Smażyć na średnim ogniu. Postawić wodę w dużym garnku, przygotować warzywa i ugotować w wodzie przez około 3 minuty. wyciągnij warzywa, odmierz około 1/2 szklanki wody z garnka do blendera, dodaj miętę, ocet (2 łyżki), oliwę i sól morską, zmiksuj na jednolitą masę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 220g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 30g |
![]() |
|
Bób | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 320g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 182g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Malina | 40g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mięta suszona | 30g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 240ml |
![]() |
|
Ocet winny | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki migdałowe | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 280g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 10g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |